[Close] 

Receptionist m/v (Fulltime)

Company Name:
Arca24.com
Salary period: Annual
Hotel or Entity
Novotel Den Haag City Centre
Skills
Level of Education Vocational education
Areas of study Hospitality Management
Professional experiences 1 to 2 years
Languages essential Dutch (Primary tongue)
Optional languages German (Working level)
Essential and optional Requirements
Benodigde vaardigheden:
- goede Nederlandse en Engelse schrijf- en spreekvaardigheid;
- 1 tot 2 jaar aantoonbare werkervaring;
- goede communicatieve vaardigheden;
- Opera ervaring is een prà.
Benodigde eigenschappen:
- representatief;
- enthousiast;
- flexibele werkinstelling;
- stressbestendig;
- oog voor detail;
- leergierig
Key Tasks
Weet jij hoe je de verwachtingen van een gast met jouw persoonlijke service kunt overtreffen? Heb jij een proactieve instelling en ben je een echte teamplayer? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een energiek hotel, met uitstekende mogelijkheden om door te groeien binnen Accor? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Functieomschrijving:
Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze (internationale) gasten. Vanaf een 'warm welkom' tot een tevreden 'tot ziens' sta jij centraal in de beleving van de gast. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren het in- en uitchecken van gasten en het begeleiden van gasten met het verstrekken van informatie. Je staat bezoekers van het hotel te woord en brengt hen in contact met de juiste interne afdelingen of hotelgasten. Tevens verricht je administratieve werkzaamheden, waaronder het verwerken van betalingen en het uitvoeren van controles. Naast de gasten ben je ook het aanspreekpunt voor veel afdelingen. Je kent de processen van andere afdelingen en weet het overzicht te behouden, zodat het de gast aan niets ontbreekt. Wanneer een gast bij jou komt met een bezwaar, zoek jij naar de beste oplossing. Jij weet door jouw houding en professionaliteit een tevreden resultaat te bereiken. Het werken van nachtdiensten is in deze functie van toepassing.
Wat wij bieden:
Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team met passie voor het vak. Persoonlijke groei is binnen het hotel erg belangrijk en we bieden je graag mogelijkheden om ook op andere afdelingen inzetbaar te zijn. Daarnaast werk je samen met je leidinggevenden aan een persoonlijk ontwikkelingsplan, zodat je wordt klaargestoomd voor de volgende stap in je carriàre. Naast 25 vakantiedagen, een reiskostenregeling en mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan, bieden wij al onze medewerkers een bonusregeling.
Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur dan vandaag nog een sollicitatiebrief inclusief CV naar Marja van der Wende via .

Don't Be Fooled

The fraudster will send a check to the victim who has accepted a job. The check can be for multiple reasons such as signing bonus, supplies, etc. The victim will be instructed to deposit the check and use the money for any of these reasons and then instructed to send the remaining funds to the fraudster. The check will bounce and the victim is left responsible.

More Jobs

Director, HR M&A (Mergers and Acquisitions)
Chicago, IL Nice Systems
SCHOOL YEAR POSITION: Glenview family needs na...
Glenview, IL College Nannies and Tutors
Staff Electrical Engineer - A/V Products
Tinley Park, IL Iconma, L.L.C.